Filters
Preferences
Zoek

Aspergerolletje in vinaigrette

€18,00 per kg
    This product has a minimum quantity of 150
    Schrijf jouw eigen beoordeling
    • Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een beoordeling schrijven
    • Slecht
    • Uitstekend
    Klanten die dit kochten, kochten ook..
    Afbeelding van Gehakt(varkens-runds)

    Gehakt(varkens-runds)

    €8,10 per kg €8,10 per kg

    Half-om-half gemalen vlees afkomstig van varken en rund.

    Afbeelding van Rundsstoofvlees

    Rundsstoofvlees

    €12,00 per kg €12,00 per kg

    Doordat het vlees afkomstig is van spieren zoals de nek of schouder is het wat taaier en heeft het meer bereidingstijd nodig.

    Afbeelding van Rosbief

    Rosbief

    €18,50 per kg €18,50 per kg

    Een rosbief kan zowel afkomstig zijn van de dunne of dikke lende, het staartstuk, de bovenbil, de platte bil als van het bloemstuk of de muis. De rosbief wordt panklaar, dus zonder zeen, vlies of vet geleverd en dient gebraden te worden zodat het binnenste vlees nog rood blijft.

    Afbeelding van Filet de sax

    Filet de sax

    €19,00 per kg €19,00 per kg

    Deze opgekuiste varkensrug wordt na het zoutingsproces omwikkeld in een vetplakje en een netmanteltje. Het drogings- en rookproces veroorzaakt de mooie goudgele kleur en de karakteristieke smaak van de Filet de Sax.

    Afbeelding van Varkenswangetjes (2 dagen op vh)

    Varkenswangetjes (2 dagen op vh)

    €16,00 per kg €16,00 per kg

    2 dagen op voorhand bestellen

    Dit taai vlees is doorweven met zeer kleine zenuwen en pezen. Het dient dan ook gedurende een lange tijd op een laag vuurtje bereid te worden. Op die manier komt het collageen in het bindweefsel vrij, wordt het vlees mals en krijgt het vlees zijn specifieke smaak.