Filters
Preferences
Zoek

Filetd'anvers

€44,00 per kg

Typisch voor Filet d'Anvers of gezouten rundsfilet is dat men gebruikmaakt van de spier van het muisstuk, een zeer mager, maar ook vrij taai stuk vlees. Het vlees wordt gepekeld, gerijpt en ten slotte gerookt.

    This product has a minimum quantity of 50
    Schrijf jouw eigen beoordeling
    • Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een beoordeling schrijven
    • Slecht
    • Uitstekend
    Klanten die dit kochten, kochten ook..
    Afbeelding van Gehakt(varkens-runds)

    Gehakt(varkens-runds)

    €9,90 per kg €9,90 per kg

    Half-om-half gemalen vlees afkomstig van varken en rund.

    Afbeelding van Flandrien jong

    Flandrien jong

    €19,45 per kg €19,45 per kg

    Zachte, romige kaas. 6 weken gerijpt op houten planken.

    Afbeelding van Gekookte rundstong

    Gekookte rundstong

    €27,00 per kg €27,00 per kg

    Gekookte tong wordt beschouwd als orgaanvlees van het rund. Voor gebruik als charcuterie wordt de tong eerst gepekeld en daarna gekookt.

    Afbeelding van Ribben

    Ribben

    €7,80 per kg €7,80 per kg

    Sappige stukken varkensvlees met been.

    Afbeelding van Rundsstoofvlees

    Rundsstoofvlees

    €14,30 per kg €14,30 per kg

    Doordat het vlees afkomstig is van spieren zoals de nek of schouder is het wat taaier en heeft het meer bereidingstijd nodig.