Filters
Preferences
Zoek

Parma ham

€34,00 per kg

Parmaham wordt bereid in de provincie Parma (Italië) met vlees afkomstig van in Italië gekweekte varkens die minstens 9 maanden oud zijn en minimaal 160 kilo wegen. Een deel van de voeding van de dieren dient te bestaan uit de melkwei die bij de productie van Parmezaanse kaas overblijft. De rijping van de ham, die moet gebeuren in de bergwinden, moet minimaal 12 maanden duren. Bij de zouting van de ham wordt minder zout gebruikt dan bij andere soorten en er worden geen bewaarmiddelen of andere additieven toegevoegd.

    This product has a minimum quantity of 50
    Schrijf jouw eigen beoordeling
    • Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een beoordeling schrijven
    • Slecht
    • Uitstekend
    Klanten die dit kochten, kochten ook..
    Afbeelding van Balletjes in tomatensaus

    Balletjes in tomatensaus

    €14,00 per kg €14,00 per kg

    Gehaktballetjes van gemengd varkens-en rundsvlees in een lekker tomatensausje

    Afbeelding van Amercain préparé (runds)

    Amercain préparé (runds)

    €14,30 per kg €14,30 per kg

    Préparé op basis van zuiver rundvlees.

    Afbeelding van Vlaamse fricandon

    Vlaamse fricandon

    €14,80 per kg €14,80 per kg
    Afbeelding van Gehakt(varkens-runds)

    Gehakt(varkens-runds)

    €9,90 per kg €9,90 per kg

    Half-om-half gemalen vlees afkomstig van varken en rund.

    Afbeelding van Vlaskaas

    Vlaskaas

    €28,90 per kg €28,90 per kg

    Veelzijdige kaas, met romige, intense smaak, die 12 maanden gerijpt heeft op houten planken.