Filters
Preferences
Zoek

Schenkel

€9,50 per kg

De runderschenkel is afkomstig van het bovenbeen van het rund. De schenkel, met been, bezit meerdere smaakmakers: vlees, zenen, been en merg.

*
Schrijf jouw eigen beoordeling
  • Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een beoordeling schrijven
  • Slecht
  • Uitstekend
Klanten die dit kochten, kochten ook..
Afbeelding van Gekookte rundstong

Gekookte rundstong

€27,00 per kg €27,00 per kg

Gekookte tong wordt beschouwd als orgaanvlees van het rund. Voor gebruik als charcuterie wordt de tong eerst gepekeld en daarna gekookt.

Afbeelding van Ribben

Ribben

€7,80 per kg €7,80 per kg

Sappige stukken varkensvlees met been.

Afbeelding van Rundsstoofvlees

Rundsstoofvlees

€14,30 per kg €14,30 per kg

Doordat het vlees afkomstig is van spieren zoals de nek of schouder is het wat taaier en heeft het meer bereidingstijd nodig.

Afbeelding van Flandrien jong

Flandrien jong

€19,45 per kg €19,45 per kg

Zachte, romige kaas. 6 weken gerijpt op houten planken.

Afbeelding van Soepvlees

Soepvlees

€12,50 per kg €12,50 per kg

Soepvlees moet altijd gekookt of gestoofd worden omdat het minder mals is. Het wordt gesneden van de borst en is doorregen met kleine vetrandjes. Ideaal als extra smaakmaker voor de bouillon van de soep.